Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2023, 11:48

Dačić: Anketni odbor je čista zloupotreba tragedija u političke svrhe

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas kao čistu zloupotrebu tragedije u političke svrhe rad Anketnog odbora Skupštine Srbije o okolnostima koje su dovele do dva masovna ubista iz maja ove godine, zbog čega su porodice žrtava iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" zatražile da se obustavi rad odbora i parlament je to prihvatio.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenović: Pokušaj ukidanja anketnog odbora je pokušaj bežanja od odgovornosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2023

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović je danas ocenio da je pokušaj ukidanja Anketnog odbora Skupštine Srbiije za utvrđivanje okolnosti koje su dovele do dva masovna ubistva u Srbiji 3. i 4. maja, uzurpacija vlasti i novi pokušaj bežanja od odgovornosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.