Izvor: S media, 22.Jan.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži odgovornost Selakovića za "skandalozno ponašanje"

U Skupštini Srbije, u delu zasedanja posvećenom poslaničkim pitanjima, Demokratska stranka zatražila je odgovornost ministra pravde i državne uprave Nikole Selakovića zbog, kako kažu, skandaloznog ponašanja poslednjih meseci.

Demokrate su od premijera Ivice Dačića tražili odgovornost ministra pravde Nikole Selakovića za njegovo, kako je ocenjeno, “skandalozno ponašanje” poslednjih meseci.

Poslanik te stranke Božidar Ðelić smatra nedopustivim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da Selaković “defiluje” na skupu ispred Skupštine Srbije sa organizacijom “Obraz”, čije je delovanje zabranjeno, a kritikovao ga je i zbog toga šta je govorio u emisiji “Utisak nedelje” na TV B92.

Uz napomenu da ministar pravde nije samo predstavnik neke političke opcije, već mora da brani zakonitost, Ðelić je rekao da je Selaković to u nedelju odbio da uradi, jer nije zaštitio pripadnike nevladinog sektora.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Marko Rupena
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Skupština o ministru pravde i spomenicima

Izvor: RTS, 22.Jan.2013

Poslanici u Skupštini Srbije iskoristili su pravo da postave pitanja Vladi. DS je zatražio odgovornost ministra pravde i državne uprave Nikole Selakovića. NS zahteva da Vlada obelodani korake koje će preduzeti povodom rušenja nadgrobnih spomenika na Kosovu. ..U delu zasedanja posvećenom poslaničkim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.