DS: Dačić skreće pažnju sa svoje nesposobnosti

Izvor: RTS, 15.Jul.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Dačić skreće pažnju sa svoje nesposobnosti

Demokratska stranka u saopštenju ocenjuje da je premijer Ivica Dačić napadajući DS pokušao da skrene pažnju sa sopstvene nesposobnosti i katastrofalne politike Vlade koju vodi.

Napadajući Demokratsku stranku premijer Srbije Ivica Dačić pokušao da skrene pažnju sa sopstvene nesposobnosti i katastrofalne politike Vlade koju vodi, ocenjuju demokrate i naglašavaju da rekonstrukciju vlade svuda u svetu inicira premijer, osim u Srbiji i da je to činjenica o >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojoj vredi razmisliti.

Vlada koja sama za sebe kaže da joj je neophodna temeljna i suštinska rekonstrukcija sigurno nije Vlada koja bilo čime može da se pohvali pred svojim građanima, već će nastaviti da se hvali navodnim datumom za početak pregovora sa EU, ocenila je DS, povodom izjava Dačića u emisiji Utisak nedelje TV B92.

DS dodaje da su neizgrađeni kilometri auto-puteva, poništavanje mature, zaboravljeni naučni radnici, liste čekanja bolesnika koji ne mogu da nađu lekove u apotekama, svedočanstvo Dačićeve navodne istorijske misije kojom čini sve drugo sem da Srbiju približi Evropi.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.