DAČIĆ SA MINISTAROM ODBRANE KIPRA: Inteziviranje saradnje radi zajedničkog interesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 20:52

DAČIĆ SA MINISTAROM ODBRANE KIPRA: "Inteziviranje saradnje radi zajedničkog interesa"

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spolјnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom odbrane Republike Kipar Haralambosom Petridisom.

Ministar odbrane Republike Kipar Haralambosom Petridisom je u trodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji.

U srdačnom razgovoru, izražena je uzajamna podrška suverenitetu i teritorijalnom integritetu dve države.

Konstatovano je da se izazovi sa kojima se dve zemlјe suočavaju u velikoj meri podudaraju, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je potreban zajednički nastup u njihovom uspešnom prevazilaženju. 

Dačić je izrazio zahvalnost na podršci koju Kipar pruža Srbiji po pitanju KiM u svim međunarodnim forumima, kao i na podršci Kipra na putu Srbije ka EU.

Sagovornici su se saglasili da postoji veliki potencijal za razvoj saradnje između dve prijatelјske zemlјe, ne samo na polјu odbrane, već i ekonomije, nauke, turizma i sporta, kao i da će se u narednom periodu aktivno raditi na intenziviranju saradnje na svim polјima od zajedničkog interesa
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić i Orlić sa ministrom odbrane Kipra: Postoji veliki potencijal za razvoj saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spolјnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom odbrane Republike Kipar Haralambosom Petridisom, koji boravi u trodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji...U srdačnom razgovoru, izražena je uzajamna podrška suverenitetu i teritorijalnom integritetu dve države...Konstatovano...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.