Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023, 11:42

DAČIĆ: Ružić rekao da je spreman da podnese ostavku

BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je ministar prosvete Branko Ružić kazao da je spreman da podnese ostavku ako ima njegove individualne odgovornosti za napad u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, a Dačić je ocenio da to neće doprineti rešavanju problema.“Mislim da je sada potpuno relativno pitanje da li […] The post DAČIĆ: Ružić rekao da je spreman da podnese ostavku appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dačić: Osvijestiti mlade da život nije video igrica

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da mladi, poslije zločina u beogradskoj osnovnoj školi i poruka podrške na društvenim mrežama maloljetniku koji je pucao, moraju shvatiti da život nije video igrica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.