Bajatović: Da je meni pokazala, pozabavio bih se njome!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Da je meni pokazala, pozabavio bih se njome!

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, poručio je da bi se rado pozabavio "predmetom" koji je voditeljka skrivene kamere pokazala premijeru Ivici Dačiću!

"Da sam ja kojim slučajem bio na mestu premijera Dačića, pošto je predmet otvoren ja bih se njime konkretno pozabavio posle emisije, u dogovoru sa voditeljkom", rekao je Bajatović gostujući rano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jutros u programu Televizije Pink!

Podsetimo, premijer Srbije i ministar policije, Ivica Dačić, najnovija je "žrtva" serijala skrivene kamere "Nemoguća misija", kada mu je "voditeljka" usred emisije pokazala svoje razgolićeno međunožje.

"Voditeljka" je dogovorila ekluzivni intervju sa prvim čovekom Vlade Srbije. Snimanje emisije je izvedeno u studiju jedne poznate televizije čiji vlasnik kao i zaposleni, takođe nisu ni pretpostavili da će se snimati "Nemoguća misija".

Zanimljivo je da su reakciju premijera u ovoj skrivenoj kameri preneli svetski zabavni internet portali pod naslovom "Serbian prime minister on candid camera Basic Instinct Style". Pogledajte ponovo kako se premijer blaženo nasmešio i progutao knedlu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajatović: Da je meni pokazala, pozabavio bih se njome!

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2013

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, poručio je da bi se rado pozabavio „predmetom“ koji je voditeljka skrivene kamere pokazala premijeru Ivici Dačiću!... Opširnije na Vesti online / Vesti / Zanimljivosti /

Nastavak na Dzungla.org...

Bajatović o Dačićevoj “Nemogućoj misiji”: Proverio bih voditeljkino cenzurisano pitanje!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2013

Potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink. Bajatović je rekao da je Premijeru Srbije Ivici Dačiću nameštena skrivena kamera. - To je jedna fantastična nameštaljka za koju me interesuje ko je naručio. To sigurno nije uradila redakcija “Nemoguće misije”....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.