Anonimusi kritikuju novu vladu

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi kritikuju novu vladu

Beograd -- Hakerska grupa Anonimusi ostavila je poruku za novu Vladu Srbije kritikujući nove a stare ministre, pre svega Ivicu Dačića i Mlađana Dinkiča.

Anonimusi su oborili sajt eizbori koji je pratio dešavanja u predizbornoj kampanji i tom prilikom ostavili poruku u kojoj navode da se ni sa novom vladom ništa neće promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer "isti ljudi ostaju na svojim ministarskim pozicijama".

"Žarko Obradović je za vreme svog mandata uspeo da unazadi ceo obrazovni sistem i dovede ga na rub egzistencije, a ipak ostaje ministar. Milutin Mrkonjić nije ispunio nijedan rok koji je obećao, a ostaje ministar. Ivica Dačić će biti premijer i ministar unutrašnjih poslova. Kako jedan čovek može da stigne da obavlja tako odgovorne funkcije? Da li to znači i da će primati i dve plate?", navodi se u poruci Anonimusa.

Na oborenom sajutu su napisali i:

"Da li stvarno ne može da se stane u kraju ljudima kao što je Mlađan Dinkić, pa ćemu se dati novi mandat i dozvoliti da nastavi upropaštavanje i krađu ove države? Zašto stranke koje su jedva prešle cenzus kroje političku kapu Srbije. To nije volja građana Srbije. Zaustavite sami cirkus koji igrate pred očima javnosti ili očekujte reakciju".

Uz poruku "Mi smo Anonimni. Mi smo legija. Mi ne opraštamo. Mi ne zaboravljamo. Očekujte nas" najavljuju još svojih akcija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anonimusi kritikuju novu vladu, Dačića, Dinkića...

Izvor: S media, 12.Jul.2012

Hakerska grupa Anonimusi ostavila je poruku za novu Vladu Srbije kritikujući nove a stare ministre, pre svega Ivicu Dačića i Mlađana Dinkiča...Anonimusi su oborili sajt eizbori koji je pratio dešavanja u predizbornoj kampanji i tom prilikom ostavili poruku u kojoj navode da se ni sa novom vladom...

Nastavak na S media...

Anonymousi protiv nove vlade

Izvor: medio.rs, 12.Jul.2012

Hakerska grupa Anonymous zauzela je sajt eizbori.com, koji je pratio ovogodišnje predizborne kampanje političara, i na njemu, u sebi svojstvenom stilu, ostavila poruku budućoj Vladi Srbije, a naziv sajta promenila u "Deface shit" (u slobodnom prevodu: sredi govna).

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.