Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obišli Aleksinac

Izvor: Aleksinac.net, 11.Jun.2020, 10:38

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obišli Aleksinac

U okviru predizborne kampanje Koalicije SPS – JS, Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije obišli su i Aleksinac gde su u razgovoru sa građanima ocenili da jug Srbije treba da ima plan razvoja jer je ovaj kraj od strateškog interesa za Srbiju.

Dragan Marković Palma je izjavio da su došli da pomognu, jer ova koalicija ima velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << rezultate i iskustvo u razvoju lokalne samouprave. ”Zalažemo se za ravnomerni razvoj  svakog grada i sela. Kada je u pitanju lokalna samouprava mi imamo najbolji program. Taj program smo realizovali tamo gde imamo veliki broj odbornika i nadam se da ćemo i ovde imati priliku da ga realizujemo.”

Izvor: Služba za informisanje GO SPS
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.