Dačić: Dijalog po planu, realnije sledeće godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 12:06

Dačić: Dijalog po planu, realnije sledeće godine

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će međustranački dijalog biti nastavljen po planu koji je napravljen između Dejvida Mekalistera iz EP i bivše predsednice parlamenta Maje Gojković.

Dačić je, odgovarajući na poslaničko pitanje šefa poslanika njegove stranke, Đorđa Milićevića, da li je tačno da je rekao da je protiv dijaloga, kako to tvrdi deo opozicije, naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ne postoji raskorak između njegovog i stava EP, koji pominje sledeću godinu kao godinu za nastavak tog razgovora.

Podsetio je da su ranije održane tri sesije na tu temu i da je još tada bilo predviđeno da će postojati druga faza posle parlamentatnih izbora.

On je ponovio da nije realno da do kraja godine bude održan nastavak dijaloga i da je neophodno da se pre toga raspravlja o rebalansu budžeta i budžetu, a i zbog toga što će izbori biti održani tek u aprilu 2022. godine.

Dačić je podvukao da nije tačno da menja stav, ali i poručio da niko sa strane ne može da utvrđuje agendu parlamentu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nastavak medjustranačkog dijaloga sledeće godine

Izvor: Beta, 24.Nov.2020

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će medjustranački dijalog biti nastavljen sledeće godine kada se budu stekli uslovi za to."Dogovoreno je da se druga faza dijaloga obavi posle izbora sa ciljem da on posluži kao priprema za održavanje sledećih izbora", rekao je Dačić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.