Sutra isplata penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra isplata penzija

BEOGRAD -

Isplata drugog dela aprilskih penzija počinje sutra, najavljeno je iz Republičkog fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Isplata počinje za oko 1,3 miliona penzionera iz kategorije bivših zaposlenih. Istog dana počeće isplata za one koji primanja dobijaju preko tekućih računa i za korisnike kojima penzije stižu na kućne adrese.

Iznosi na čekovima aprilskih penzija uvećani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su za 3,46 odsto zbog redovnog aprilskog usklađenja penzija sa troškovima života, a sledeće usklađivanje predviđeno je u oktobru.

Prosečna penzija za "bivše zaposlene" sada iznosi 25.148 dinara, a ranije je bila 24.307 dinara.

Najniže penzije, uz povišicu od 3,46, odsto sada iznose 12.654 dinara. Naviše penzije iznosile su 106.318 dinara, a sada će biti 109.997 dinara.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.