Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Apr.2024, 19:54

Isplata penzija za april 2024.

Isplata penzija za april 2024. iz jednog dela za korisnike PIO fonda organizuje se od utorka, 7. maja 2024, za sve kategorije penzionera. Penzije će kasniti zbog predstojećih praznika, jer je prvi radni dan posle praznika upravo utorak, 7. maj. Za penzionere koji su u kategoriji „Zaposleni“ isplata penzija za april 2024. biće: u petak, … Članak Isplata penzija za april 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Muzej savremene umetnosti u Beogradu: Mikelanđelo Pistoleto – Preventivni mir

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2024, 08:07

U petak, 10. maja 2024, u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu biće otvorena izložba „Preventivni mir“ Mikelanđela Pistoleta. Postavljena na dva sprata Muzeja, izložba ima za cilj da pruži pregled više od šezdeset godina prakse ovog najistaknutijeg italijanskog umetnika i jednog od najuticajnijih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.