Banka poštanska štedionica: Isplata penzija na 184 lokacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banka poštanska štedionica: Isplata penzija na 184 lokacije

Banka Poštanska štedionica je saopštila da je počela isplatu drugog dela februarske penzije na 184 lokacije, na kojima je od danas omogućila, za sve korisnike penzija sa navršenih 65 i više godina, isplatu i putem jednokratnog ovlašćenja koje nije potrebno overavati.

Izdavanje ovlašćenja mora se obaviti beskontaktno, napominju iz Banke i podsećaju da je u svakom trenutku neophodno održavati bezbednu distancu od dva metra i nakon dostave penzije izvršiti dezinfikovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ruku.

Tekst jednokratnog ovlašćenja moguće je preuzeti sa sajta banke www.posted.co.rs , ali se može sastaviti i u slobodnoj formi, uz obavezno navođenje ličnih podataka penzionera i lica koje se ovlašćuje, broj tekućeg računa, naziv banke i iznos koji se isplaćuje (brojem i slovima).

Ovlašćenje mora biti potpisano kako bi bilo validno. Više o svim načinima dostave penzija korisnici se mogu informisati na sajtu posted.co.rs u odeljku Vesti, navodi se u saopštenju.

Najveće ekspoziture su centrala Banke u Kraljice Marije 3 i Vase Čarapića 18 u Beogradu, u Šapcu u Pop Lukinoj 10, u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja 13, Subotici u Dimitirja Tucovića 3, zatim u Zrenjaninu u Vojvode Petra Bojovića 2a, Sremskoj Mitrovici u Kralja Petra I 48.

Takođe, u Pančevu na Trgu Slobode 2-6, u Užicu u ulici Slanuška 7, Valjevu na adresi Dr Pantića 99, Novom Pazaru u 28. novembra 54, Niš - Generala Milojka Lešjanina 10, Vranje - Ive Lole Ribara 2, Leskovac u banci na Trgu Revolucije 33, zatim u Kraljevu na adresi Oktobarskih žrtava 5, zatim u Čačku u Cara Lazara 49, Kragujevcu u dr Zorana Đindića 11.

U ekspozituri u Kruševcu u Sinđelićevoj 2, Kosovskoj Mitrovici - Drvarska bb, Požarevcu na adresi Čede Vasovića 36, ekspozituri u Smederevu na adresi Karađorđev dud E-1 i Zaječaru u Hajduk Veljkovoj 1.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.