Mrkonjić: Ordinarni bezobrazluk da sam plaćenik Miškovića

Izvor: Politika, 17.Dec.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Ordinarni bezobrazluk da sam plaćenik Miškovića

BEOGRAD – Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić demantovao je danas informacije koje su pojavile u javnosti da je dobijao novac od vlasnika Delata holdinga Miroslava Miškovića.

„Ordinarni bezobrazluk je tvrdnja lista 'Informer' da sam plaćenik Miroslava Miškovića”, rekao je Mrkonjić Tanjugu.

On je kazao da su „objavljene laži pokušaj da se njemu lično, Socijalističkoj partiji Srbije i Vladi Srbije nanese šteta”.

Mrkonjić je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da Miškovića nije video više od 15 godina i da nikada sa njim nije imao bilo kakve poslovne i druge kontakte.

„Nikad nisam bio ničiji plaćenik u svom životu koji nije kratak”, zaključio je ministar saobraćaja.

Informer u današnjem broju piše da policija sada istražuje informacije da su Mrkonjić, lider LDP Čedomir Jovanović, bivši ministri Božidar Đelić i Slobodan Milosavljević, kao i čelnik Srbijagasa Dušan Bajatović, bili na platnom spisku vlasnika Delta holdinga i dobijali mesečno apanaže od, navodno, 15.000 do 50.000 evra.

Tanjug

objavljeno: 17.12.2012.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Nisam Miškovićev plaćenik!

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2012

BEOGRAD - Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić demantovao je informacije koje su pojavile u javnosti da je dobijao novac od vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Bivša vlast raskrinkala Miškovića"

Izvor: B92, 18.Dec.2012, 01:10

Beograd -- Istragu poslova Miškovića i Šarića započela je bivša vlast i, dobrim delom, zahvaljujući toj istrazi vlasnik "Delte" je prošle nedelje i uhapšen, kaže Pajtić...Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić je za TV Pink 2 rekao da je bivša vlast za sumnjive finansijske veze vlasnika "Delte"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.