Viktorija Bekam na naslovnici američkog Voga?

Izvor: Press, 25.Apr.2013, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam na naslovnici američkog Voga?

Može se reći da ne bi bilo ništa čudno da Viktoriju Bekam ponovo vidimo na naslovnoj strani britanskog izdanja magazina Vogue, jer do sada je tamo bila čak tri puta. Ali, svakako bi bilo začuđujuće da je ugledamo na naslovnoj strani američkog izdanja - sve do sada.
Insajder je rekao novinama Daily Star da je Viktorija u pregovorima za naslovnu stranu američkog izdanja.
- Ona bi trebalo da govori o svom preseljenju iz Losa Anđelesa, Dejvidovoj selidbi u Pariz kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i o svojoj ćerki. To je velika stvar i ona je želi - kaže izvor.
Očekuje se da će Viktorija od glave do pete biti obučena u svoje kreacije, što bi joj pomoglo da kolekciju promoviše i preko Atlantika pa makar morala da odaje pojedinosti iz svog privatnog života.
Osim britanskog izdanja, popularna Poš je do sada krasila naslovne strane i ruskog i indijskog izdanja Voga. Iako se šuškalo da će se na naslovnoj strani američkog izdanja pojaviti u martu 2012. godine, ispostavilo se da je u tom broju izašao samo kratak intervju. Videćemo da li će joj sada poći za rukom da posle Bijonse, Keri Maligan i Mišel Obame ona bude sledeća dama sa naslovne strane američkog Voguea 2013. godine.
Izvor: Adria Media
Pogledaj vesti o: Insajder,   Pariz

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.