Veruje se da će PSA Group odbaciti hidrauličko oslanjanje zbog smanjenja troškova

Izvor: Moto.rs, 05.Jun.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veruje se da će PSA Group odbaciti hidrauličko oslanjanje zbog smanjenja troškova

Izvori bliski kompaniji PSA Peugeot Citroen ukazuju da će uskoro da kompanija odustane od hidrauličkog oslanjanja koje je godinama bilo zaštitni znak za neke od modela ove grupacije.

Prema navodima PSA insajdera, francuska kompanija bi trebala das odlbaci hidrauličko oslanjanje kao deo procesa smanjenja troškova ali i zbog činjenice da tehnologija nije naročito popularna kod kupaca. Prodaja modela Citroen >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << C5 koji je opremljen ovom vrstom oslanjanja je opala na oko 10.000 jedinica prošle godine i PSA verovatno smatra da nema razloga održavanja živom proizvodnje modela sa ovom vrstom oslanjanja nakon što C5 stigne do kraja svog životnog ciklusa. Ova odluka je utoliko čudnija ako se ima u vidu da PSA sada ima DS brend kao samostalnu luksuznu marku za koju bi hidrauličko oslanjanje savršeno imalo smisla. Insajderi kompanije navode da će DS podbrend da ipak i dalje nudi najbolji mogući komfor.

foto © Citroen
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.