Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 20:27

Na Trgu Republike u Beogradu održan protest protiv nasilja nad LGBT+ zajednicom pod sloganom "Ne ćutimo" (FOTO)

Danas je održan protest Udruženja "Da se zna!" zbog, kako navode, brutalnog ponašanja policije prema dvoje pripadnika te zajednice koji su bez pokazivanja naloga za pretres 14. februara upali u stan mladića i njegove cimerke, "brutalno se iživljavali nad njima i seksualno ih ponižavali", prenosi "Insajder".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Održan protest u znak podrške LGBT+ osobama, odbijene pritužbe zbog policijskog zlostavljanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Mar.2024

Udruženje Da se zna! organizovalo je protest "Ne ćutimo" povodom odluke Policijske stanice Novi Beograd da odbije pritužbu na rad policijskih službenika koji su, kako su naveli iz tog udruženja ranije, zlostavljali i mučili 14. februara gej momka i biseksualnu devojku u njihovom stanu na Karaburmi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.