Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Mar.2024, 20:57

Održan protest u znak podrške LGBT+ osobama, odbijene pritužbe zbog policijskog zlostavljanja

Udruženje Da se zna! organizovalo je protest "Ne ćutimo" povodom odluke Policijske stanice Novi Beograd da odbije pritužbu na rad policijskih službenika koji su, kako su naveli iz tog udruženja ranije, zlostavljali i mučili 14. februara gej momka i biseksualnu devojku u njihovom stanu na Karaburmi.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Majka zlostavljanog gej mladića u Beogradu: Policajci kao sadisti, pretili mi ako izađem u javnost

Izvor: VOA, 06.Mar.2024

BEOGRAD — Zbog odluke Policijske stanice Novi Beograd da odbije pritužbu protiv dvojice policijaca koji su optuženi za brutalnost nad dve LGBT+ osobe, u sredu je u centru Beograda održan protest pod parolom „Ne ćutimo“ sa kojeg su mladić koji je pretrpeo nasilje, i njegova majka poručili...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.