Kraljica ZABRINUTA zbog prinčeva, sve VEĆI RAZDOR između BRAĆE, svi pomisili da su se POMIRILI, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 19:08

Kraljica ZABRINUTA zbog prinčeva, sve VEĆI RAZDOR između BRAĆE, svi pomisili da su se POMIRILI, ali...

Progovorio insajder.

Kljaljica Elizabeta, u sredu 21. aprila obeležiće svoj 95 rođendan, kako britanski mediji prenose najtužniji u životu, jer će posle sedam decenija da ga provede bez supruga, princa Filipa, koji je sahranjen u subotu 17. aprila.

Kako prenose mediji u Britaniji, kraljica će ovaj dan obeležiti skromno, u krugu ljudi koji čine njeno najbliže osoblje, a izrada tradicionalnog portreta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se izrađuje za svaki njen rođendan, biće odložena.

Odsustvo princa Filipa nemoguće je nadomestiti, a porodicu sada sve više brinu problemi i rascep o kojem se sve više govori i piše između prinčeva Vilijama i Harija.

Iako je javnost bila oduševljena susretom braće na sahrani, kao i time da su viđeni zajedno, kako napuštaju sahranu zajedno sahranu, do pomirenja navodno nije došlo, a Hari se vrlo brzo vraća u Los Anđeles.

Kejt Midlton je navodno probila led tako što je započela razgovor sa Harijem nakon sahrane, a govor tela otkrio je da je među njima bilo mnogo više od običnog ćaskanja.

Međutim, jedan insajder veoma blizak porodici otkrio je da je razdor između braće toliko veliki da će trebati godine da ovaj odnos bude bolji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.