Uznemirujući snimak: Plesačica zapalila sebi lice pred decom (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Jun.2012, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući snimak: Plesačica zapalila sebi lice pred decom (VIDEO)

Polina Družinina (16) vrtela je takozvani poi, zapaljene kugle, za Dan detetana proslavi u gradu Tveru. Na kraju nastupa, plamen joj je zahvatio lice, prenosi “Komsomolskaja pravda”.

Video sa zastrašujućim incidentom postavljen je i na “Jutjub”, na kojem se vidi Polinino lice u plamenu. Ona je bacila opremu pred publiku i pokušala golim rukama da savlada plamen, ali su joj se i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šake upalile.

Moskva bez gej parade u narednih 100 godina!

Uznemirujući snimak: Pogledajte surovo ubistvo u juvelirnici (VIDEO)

Pogledajte: Tuča u ukrajinskom parlamentu (VIDEO)

"Jedva da se sećam bilo čega. Kada mi se lice zapalilo i kada se konačno sve završilo, imala sam utisak kao da se to ne dešava meni. Jedino se sećam vreline na licu i hladne trave. Oprala sam lice vodom iz reke i onda su me odvezli u bolnicu", rekla je Polina novinarima.

Ona dodaje i da je jedan od gledalaca pokušao da joj omota kaput oko lica da smiri plane. Njega su ruski mediji proglasili “herojem dana”.

Srećom, niko u publici nije povređen, a Polina je prošla samo sa manjim opekotinama.

“Lekari kažu da će Polinino lice za par nedelja biti kao ranije”, rekla je Denis Avajev, vođa grupe ženskih plesačica sa vatrom.

(24 sata, Foto: print screen video Jutjub)
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Parada ponosa

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uznemirujući snimak: Plesačica zapalila sebi lice pred decom

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2012

Šou za praznike u Rusiji imao je jeziv obrt: Plesačica sa vatrom slučajno je zapalila sebi lice i ruke pred publikom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.