INCIDENT U AUSTRIJSKOM PARLAMENTU: Bejzbol palicom razbijao sve oko sebe!

Izvor: Kurir, 22.Feb.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U AUSTRIJSKOM PARLAMENTU: Bejzbol palicom razbijao sve oko sebe!

BEČ - Jedan muškarac ušao je danas u austrijski parlament i bejzbol palicom razbijao sve na šta je naišao.

Dve kamere nadzornog sistema su razbijene tokom njegovog divljanja. Ušao je u deo namenjen za posetioce koji je otvoren za javnost i tu počeo da razbija kamere, prenela je agenciji APA.

Zatim je uspeo da uđe i u centralni hol parlamenta gde se održavaju različite manifestacije, gde je bacio bejzbol palicu i predao se policiji.

Kao motiv je naveo da protestuje protiv „sistema“, a policija smatra da bi uzrok mogao biti psihički problem.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bejzbol palicom razbijao po parlamentu

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2016

Jedan muškarac ušao je danas u austrijski parlament i bejzbol palicom razbijao sve oko sebe...Dve kamere nadzornog sistema su razbijene tokom njegovog divljanja...On je ušao u deo namenjen za posetioce, koji je otvoren za javnost, gde je počeo da razbija kamere...Zatim je uspeo da uđe i u centralni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.