GOSPODSKI GEST SFEROPULOSA NAKON MEČA: Obradović mu ovo sigurno neće zaboraviti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 23:24

GOSPODSKI GEST SFEROPULOSA NAKON MEČA: Obradović mu ovo sigurno neće zaboraviti!

Umalo da dođe do incidenta...

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 88:72 u meču 19. kola Evrolige. Prepuna "Arena" Zvezdinih navijača burno je slavila pobedu, a za dlaku je izbegnut incident prilikom izlaska igrača Partizana sa parketa, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trenera Željka Obradovića.

Naime, košarkaši Partizana su, sa stručnim štabom, odmah nakon završetka meča krenuli ka tunelu gde su ih dočekali ostrašćeni navijači Zvezde.

Među poslednjima je teren napuštao trener crno-belih Željko Obradović, kako bi sve prošlo bez incidinata prišao mu je i trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos koji je parket napustio zajedno sa njim, i usput pokazivao navijačima da se umire i mirno isprate protivničkog trenera sa parketa.

Gospodski gest, nema šta...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Gilespi je profitirao od saigrača, to nema veze sa njim

Izvor: B92, 04.Jan.2024

Trener Partizana Željko Obradović je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde, u okviru 19. kola Evrolige...Crveno-beli su savladali "večitog" rivala 88:72...Obradović je istakao da je potpun zaslužena pobeda Zvezde..."Zvezda je igrala mnogo bolje od nas i zaslužila pobedu. Drugo poluvreme bolje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.