Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2020, 17:20

Zašto IKEA zatvori prodavnice u nekoj zemlji i povuče se?

Zašto se IKEA povuče iz neke zemlje? Pa, stvari moraju da krenu baš loše da bi se to desilo. Ali se dešavalo ponekada. Recimo u Srbiji i Beogradu. Ali u Japanu. IKEA je jedna od najvećih kompanija sveta i imaju peko 430 prodavnica u preko 50 zemalja sveta. I nema baš puno slučajeva da se […] The post Zašto IKEA zatvori prodavnice u nekoj zemlji i povuče se? appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd,   Japan

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Otvorena nova prodavnica Fashion&Friends Delta City

Izvor: Domino Magazin, 14.Maj.2020, 12:51

Multibrend prodavnica Fashion&Friends Delta City, koja se tokom proteklih trinaest godina pozicionirala kao jedna od vodećih šoping destinacija u Beogradu, od danas se nalazi u novom, još impozantnijem prostoru na prvom spratu tržnog centra Delta City. Enterijer nove Fashion&Friends prodavnice...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.