Izvor: Blic, 04.Maj.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Posle skoro 60 godina Zuce dobilo vezu sa auto-putem

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas završetak radova na rekonstrukciji Ulice 13. nova koja spaja Zuce i podavalska sela sa auto-putem kod kompanije “Ikea” i istakao da radovi na ovoj ulici bitno olakšavaju život ljudi jer će na ovaj način posle skoro šest decenija dobiti vezu sa auto-putem.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikla petlja kod Ikee: Posle 60 godina izlaz na auto-put FOTO

Izvor: B92, 04.Maj.2018

Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić obišao je završne radove na rekonstrukciji ulice 13. Nova, na potezu Zuce-Robna kuća "Ikea"...Tako je, kako je istakao, to naselje posle skoro šest decenija dobilo izlaz na auto-put...On je novinarima rekao da radovi na toj ulici bitno olakšavaju živote...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.