IKEA svečano otvorena, Vučić poručio: Svi mogu da vide da je Srbija moderna zemlja (FOTO)

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKEA svečano otvorena, Vučić poručio: Svi mogu da vide da je Srbija moderna zemlja (FOTO)

Vrata su otvorena!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom otvaranja Ikee u Beogradu, da svako ko prolazi autoputem, a mora proći pored ove robne kuće, gde god da ide, može videti da je Srbija normalna i moderna zemlja, i da nastavlja takvim putem.

On je, u obraćanju, posle obilaska Ikeine robne kuće, istakao da je ponosan što je učestvovao u dovođenju švedske kompanije u Srbiju i da je naša zemlja pokazala da nismo loši, i da možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << biti uspešniji i brži od mnogih zemalja, gde je Ikea otvara robnu kuću.

"Uživao sam prolazeći kroz Ikeine salone. Oni se hvale cenom sladoleda od 60 dinara, a ja, koji volim meso, zapazio sam da imaju hot dog za 50 dinara", naglasio je on.

Kazao je da je video lepe stvari za decu i ostale građane.

Zahvalio se građanima što su razumeli kakav je put bio potreban za budućnost i naglasio da Ikea predstavlja simbol i znak za budućnost.

Posebno se zahvalio direktoru Vladislavu Laliću koji je verovao u Ikeu i svoju Srbiju, te poželeo švedskom koncernu da decenijama i više ostane u Srbiji i da bude zadovoljna poslovanjem.

"Na nama je da ono vremena koliko imamo pomognemo da imamo još više ovakvih projketa", naglasio je Vučić.

Generalni direktor Ikee za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke izjavio je danas da ta komopanija želi da doprinese boljem standardu srpskog društva.

"U Srbiju nećemo doneti samo sjajne cene već želimo da doprinesemo boljem standardu srpskog društva", kazao je Vanoverbeke posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pred otvaranje Ikeine robne kuće.

Generalni direktor Ikee za jugoistočnu Evropu je istakao da je i predsednik Vučić inspirisan njihovim idejama i da je na to posebno ponosan.

Naglašavajući da mu je zadovoljstvo što je Ikea otvorena danas, 16 meseci nakon postavljanja kamena temeljca, on je istakao da je Ikea Srbija deo Ikea grupe.

Ima još mnogo posla koji tek predstoji, ali danas je dan za slavlje, poručio je Vanoverbeke i na srpskom jeziku se zahvalio okupljenima.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.