IKEA Studio za planiranje otvoren u Novom Sadu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Jul.2023, 17:24

IKEA Studio za planiranje otvoren u Novom Sadu

Kupcima će na raspolaganju biti stručna podrška tokom celog procesa planiranja i kupovine modularnih rešenja za sve prostorije u domu, kao i mogućnost da na licu mesta poruče željene proizvode ili odmah kupe neke od izloženih aksesoara. Studio, koji se prostire na gotovo 300 kvadratnih metara, nalazi se u tržnom centru Promenada, na adresi Bulevar oslobođenja 119, u Novom Sadu.

Ovo je drugi po redu IKEA Studio >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za planiranje u Srbiji, otvoren nakon uspešnog početka rada novobeogradskog prostora sličnog formata.

Vizija kompanije IKEA je bolja svakodnevica za što veći broj ljudi. Kad kažemo bolja svakodnevica, mislimo na jednostavniji, lakši i održiviji način života u kojem je ono što nam je potrebno lako dostupno i pristupačno. Veoma smo zadovoljni što smo sada dostupniji i bliži građanima Novog Sada i cele Vojvodine, i što nakon dostavnog centra u ovom gradu, konačno možemo da približimo potpuno IKEA iskustvo našim kupcima u ovom delu Srbije.“, izjavio je Strahinja Urošević, direktor tržišta u IKEA Srbija.

Čitav IKEA asortiman koji je dostupan na srpskom tržištu, preko 9000 proizvoda, biće na raspolaganju za naručivanje i u novosadskom IKEA Studiju za planiranje, a u okviru izložbenog prostora Studija fokus će biti stavljen na kuhinje i garderobere.

Takođe, kupcima će ovde biti dostupni i proizvodi koji se odmah mogu kupiti i odneti kući, a u pitanju jedo 100 različitih artikala za uređenje doma.

Radno vreme Studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju, a termini se zakazuju preko linka: www.ikea.com/rs/sr/stores/studio-za-planiranje

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.