U Beogradu protest studenata: Mislim, dakle, hapsi me

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Mar.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu protest studenata: 'Mislim, dakle, hapsi me'

Još jedan protest u organizaciji „Jedan od pet miliona“ održan je danas u Beogradu. Međutim, ovoga puta – studentski, pod sloganom „Mislim, dakle, hapsi me“. Povod okupljanju su hapšenja tokom proteklog vikenda kada je deo opozicije i građana upao u zgradu Radio-televizije Srbije. Stotinak studenata okupilo se ispred zgrade tehničkih fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra u centru grada. Uz parole „Šetam, dakle, postojim”, “Studenti su ustali” i “Zaustavite odliv mozgova”, okupljeni su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest studenata ispred zgrade RTS-a

Izvor: Blic, 20.Mar.2019

Stotinak studenata sa različitih fakulteta okupilo se ovog popodneva ispred Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra na protestu pod nazivom "Mislim, dakle hapsi me" i "Studenti ne ćute", odakle su se kasnije uputili ka zgradi RTS-a.

Nastavak na Blic...

Protest studenata: 'Mislim, dakle, hapsi me'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Mar.2019

Još jedan protest u organizaciji „Jedan od pet miliona“ održan je u Beogradu. Ovoga puta – studentski, pod sloganom „Mislim, dakle, hapsi me“. Povod okupljanju su hapšenja mladih tokom proteklog vikenda kada je deo opozicije i građana upao u zgradu Radio-televizije Srbije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.