Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu

U širem centru Novog Sada na drveću su izlepljeni plakati koji predstavljaju montiranu naslovnicu nedeljnika NIN, na kojoj je naslov "Zvezdanu Jovanoviću svečano uručena NIN-ova nagrada". Na naslovnici se nalazi velika fotografija bivšeg pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, kao i mala na kojoj je prikazana foto montaža kako glavni i odgovorni urednik NIN-a Milan...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Savez za Srbiju: Plakate lepili aktivisti SNS

Izvor: Danas, 05.Dec.2019

"Savez za Srbiju" (SzS) u Vojvodini ocenjuje da su plakati sa likom Zvezdana Jovanovića, pravosnažno osuđenog zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, nova provokacija, uvreda i otvorena pretnja građanima, nezavisnim medijima i opozicionim političkim organizacijama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.