Mišel u Skoplju: Tražiću pregovore sa S. Makedonijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2020, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišel u Skoplju: Tražiću pregovore sa S. Makedonijom

U Skoplju sam kako bi preneo poruku da je budućnost i sudbina Severne Makedonije evropska, te da je moja i namera Saveta Evrope da raspravu s tim ciljem nastavimo u martu, izjavio je novi predsednik Saveta Evrope, Šarl Mišel, nakon sastanka sa makedonskim predsednikom Stevom Pendarovskim u Skoplju. Mišel je naglasio da će tražiti pregovore sa Severnom Makedonijom, ali da bi Skoplje trebalo da nastavi sa reformama kako bi zemlja ostala na evropskom putu, isto kao što i u EU treba da...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mišel: Severna Makedonija mora da pruduži sa reformama

Izvor: Danas, 25.Jan.2020, 00:40

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel izjavio je večeras u Skoplju da će se zalagati za pregovore sa Severnom Makedonijom, ali i da ova zemlja mora da produži sa reformama i borbom protiv korupcije. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.