Medvedev: NATO mirovnjaci na prvoj liniji biće legitimna meta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023, 16:15

Medvedev: NATO mirovnjaci na prvoj liniji biće legitimna meta

Rusija će takozvane mirovnjake NATO-a smatrati legitimnim metama ukoliko budu razmješteni na prvu liniju u Ukrajini, saopštio je zamjenik predsjedavajućeg ruskog Savjeta bezbjednosti Dmitrij Medvedev. "Oni će biti legitimne mete za naše oružane snage ukoliko budu postavljeni na prvu liniju sa oružjem u rukama bez pristanka Rusije i ako nam budu direktna prijetnja", naveo je Medvedev u objavi na "Telegramu". Prema njegovim riječima, stvarni cilj Zapada je da uspostavi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev: Rusija će odgovoriti na raspoređivanje mirovnih trupa u Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da će mirovne snage, čije se raspoređivanje u Ukrajinu pod okriljem NATO-a trenutno razmatra u Evropi, "biti eliminisane ako se pojave na linijama fronta bez pristanka Rusije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.