Vučić razgovarao s Bilčikom i Nemecom o napretku Srbije u evrointegracijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 03:41

Vučić razgovarao s Bilčikom i Nemecom o napretku Srbije u evrointegracijama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu o napretku Srbije u evrointegracijama s izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom Delegacije parlamentarnog Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU - Srbije Matjažom Nemecom.

"Iskrena razmena mišljenja sa Vladimirom Bilčikom i Matjažom Nemecom o daljem napretku Srbije u procesu evrointegracija", napisao je Vučić na Instagramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas s Bilčikom i Nemecom

Izvor: B92, 27.Jan.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom...Vučić će se sastati i sa članom Delegacije parlamentarnog Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU - Srbije Matjažom Nemecom, najavila je služba za saradnju s...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.