UHAPŠENA TRI MUŠKARCA ZBOG POKUŠAJA IZNUDE 350.000 EVRA

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA TRI MUŠKARCA ZBOG POKUŠAJA IZNUDE 350.000 EVRA

BEOGRAD- Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su Miloša Vukolića (32), Rajicu Karaklajića (36) i Zorana Neškovića (40), svi sa prebivalištem u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude, saopštio je MUP.

Trojica osumnjičenih uhapšeni su, u koordinaciji sa Višim tužilaštvom u Beogradu, na teritoriji Beograda i Sremske Mitrovice, a sumnjiče se da su od oštećenog pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznude 350.000 evra.

Nakon hapšenja, kod osumnjičenog Vukolića u stanu, policija je pronašla i oduzela hekler MP5 kalibra 9mm, pištolj zbrojevka model 75, kalibra 9mm, kao i 90 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Policija nastavlja rad i intenzivno traga za još jednim licem koje učestvovalo u izvršenju ovog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.