UBISTVO U JAGODINI Mladi advokat upucan ispred zgrade

Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U JAGODINI Mladi advokat upucan ispred zgrade

Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao.

Nemanja je sin poznatog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića i za sada se još ne zna šta bi mogao biti motiv ubistva.

Mladog Stojanovića ubica je sačekao ispred ulaza i u njega ispalio više hitaca iz pištolja.

U znak protesta zbog ovog strašnog zločina, advokati u Pomoravlju prekinuli su sa radom i zahtevaju da se što pre otkrije ubica njihovog mladog kolege.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen mladi advokat u Jagodini!

Izvor: Blic, 13.Sep.2017

Mladi jagodinski advokat N. S. ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao...Na njega je pucano iz vatrenog oružja...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Jagodina: Zaseda ispred zgrade, ubijen sin advokata

Izvor: B92, 13.Sep.2017

Jagodina -- U Jagodini je ubijen N. S. ispred zgrade u kojoj je živeo, izjavio je agenciji Beta portparol Višeg javnog tužilaštva u Jagodini Nenad Necić...On je ubijen u 2.45 sa četiri hica iz pištolja. Policija i dežurni tužilac su obavili uviđaj, a motivi i izvršioci još nisu poznati...Policiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.