Tužilaštvo traži pritvor za napadača na novinarke Pinka

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za napadača na novinarke Pinka

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu, rekla je portparol tužilaštva Tatajana Sekulić Više javno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je danas D.V. zbog napada na novinarke televizije Pink tokom protesta Dveri u subotu i predložilo sudu da mu odredi pritvor.Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu, rekla je portparol tužilaštva Tatajana Sekulić Tanjugu.Pritvor je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je dodala, predložen da D.V. ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.Pročitajte još: Aktivisti Dveri tukli novinarke; Pokret: Nije bilo napada (VIDEO)Odluku o pritvoru danas će doneti sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.U ovom slučaju vodi se skraćeni krivični postupak sprovođenjem dokaznih radnji, odnosno bez formalnog pokretanja istrage.D.V. je na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi fizički napao i udario novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović.Na snimku televizije Pink zabeležen je trenutak kada jedan od učesnika protesta napada i obara Gordanu Uzelac.Zabeležen je i momenat kada se drugi učesnika protesta u trku zaleće ka novinarki Mari Dragović, ali ga je zaustavilo obezbeđenje televizije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na novinarke Pinka: Tužilaštvo traži pritvor za napadače

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2017

Kamere zabeležile napad..Više javno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je danas D.V. zbog napada na novinarke televizije Pink tokom protesta Dveri u subotu i predložilo sudu da mu odredi pritvor...Potvrđena informacija iz Urgentnog centra: Gordana Uzelac ima POTRES MOZGA, evo šta se sada dešava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.