Teško ranjen vlasnik FIS-a Pero Gudelj, prebacuju ga u Sarajevo

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ranjen vlasnik FIS-a Pero Gudelj, prebacuju ga u Sarajevo

Vlasnik FIS-a iz Viteza Pero Gudelj, ranjen je u glavu iz vatrenog oružja dok se vozilom kretao prema svojoj farmi, prenosi novinska agencija Patria.

Kako saznaje Prvi.tv, Gudelj je pronađen nekoliko metara od svog automobila. Prevezen je u bolnicu u Novoj Biloj.

- Pacijent je trenutno na putu prema Sarajevu - rekli su kratko za Prvi.tv u bolnici u Novoj Biloj.

Kako je Avazu potvrdila portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << MUP-a Srednjebosanskog kantona (SBK), oko 13.30 sati za sada nepoznata osoba hicima iz vatrenog oružja nanela je povrede Gudelju u predjelu glave.

Povređeni je prvo prevezen u bolnicu fra Mate Nikolić u Novoj Biloj, a trenutno se nalazi na putu prema Sarajevskom kliničkom centru.

Dok ne budu okončane istražne radnje, još se ne može govoriti o kvalifikaciji krivičnog dela tokom čijeg je izvršenja ranjen Pero Gudelj. Kazali su ovo za „Avaz“ u Ministarstvu unutrašnjih poslova SBK, odgovarajući na pitanje o tome kako je kvalifikovan napad na poznatog preduzetnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.