Šarić prebegao u Latinsku Ameriku

Izvor: S media, 18.Jul.2012, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić prebegao u Latinsku Ameriku

Odbegli narko-bos Darko Šarić, za kojim je raspisana Interpolova poternica, prebegao je iz Južne Afrike u Latinsku Ameriku, saznaje Pres.

To se, između ostalog, navodi u informaciji koju je jedna zapadnoevropska agencija u petak dostavila Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA).

Šarić je, kako navode izvori, odlučio da se prebaci na tle Latinske Amerike, na kojem ima jako uporište narko-kartela.

"Šarića štite najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kokainski narko-baroni i sve mu je teže ući u trag", navedeno je u tajnoj depeši, koja je krajem prošle nedelje stigla u BIA

Podsetimo, crnogorski narkobos Šarić navodno je ponudio nagradu od 10 miliona evra za ubistvo šestoro državnih funkcionerA u Srbiji, među kojima su i Boris Tadić I Ivica Dačić, koje je optužio za krah svoje imperije.

(Pres)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.