Šarić prebegao u Latinsku Ameriku

Izvor: B92, 18.Jul.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić prebegao u Latinsku Ameriku

Beograd -- Odbegli narko-bos Darko Šarić, za kojim je raspisana Interpolova poternica, prebegao je iz Južne Afrike u Latinsku Ameriku, saznaje "Press".

To se, između ostalog, navodi u informaciji koju je jedna zapadnoevropska agencija u petak dostavila Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA).

Šarić je, kako navode izvori "Pressa", odlučio da se prebaci na tle Latinske Amerike, na kojem ima jako uporište narko-kartela.

"Šarića štite najveći kokainski narko-baroni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sve mu je teže ući u trag", navedeno je u tajnoj depeši, koja je krajem prošle nedelje stigla u BIA.

Podsetimo, Darko Šarić, kome se sudi u odsustvu po optužnici da je organizator šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, ponudio je 10 miliona evra za glave ljudi koje smatra najzaslužnijima za propast njegovor klana. Među njima su, kako je potvrđeno za B92, bivši predsednik Srbije Boris Tadić, ministarka pravde Snežana Malović, direktor BIA Saša Vukadinović, tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević i predsednik Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Miodrag Rakić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Šarić pobegao u Latinsku Ameriku

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2012

Darko Šarić iz Južne Afrike je pobegao u Latinsku Ameriku, piše Press, pozivajući se na izvore u Bezbednosno informativnoj agenciji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Šarić prebegao u Latinsku Ameriku?

Izvor: Šumadija Press, 18.Jul.2012

Odbegli narko-bos Darko Šarić, za kojim je raspisana Interpolova poternica, prebegao je iz Južne Afrike u Latinsku Ameriku.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.