Prve fotografije sa mesta nesreće na putu za Kopaonik: Autobus sa turistima iz Severne Makedonije se prevrnuo, 18 povređenih (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije sa mesta nesreće na putu za Kopaonik: Autobus sa turistima iz Severne Makedonije se prevrnuo, 18 povređenih (FOTO)

Usled prevrtanja autobusa u blačkom selu Pretežana na putu Prokuplje - Blace povređeno je osamnaest putnika iz Severne Makedonije Usled prevrtanja autobusa u blačkom selu Pretežana na putu Prokuplje - Blace, na deonici na kojoj se izvode radovi na rekonstrukciji puta, povređeno je osamnaest putnika iz Severne Makedonije. U nezgodi čiji se uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još uvek utvrđuje jedna osoba je teže povređena dok je njih sedamanaestoro koji su primljeni u prokupačkoj opštoj bolnici Dr Aleksa Savić zadobilo lakše telesne povrede. Prema rečima Natali Nikolić, portparolke prokupačke bolnice žena koja je zadobila teže povrede kičmenih pršljenova prosleđena je na neurohirurgiju niškog KBC na dalje lečenje.- Ostalima koji su primljeni urađena je dijagnostika i ustanovljene su lakše telesne povrede - kazala je za naš list Nikolićeva.Pročitajte još - Automobilom naleteo na vozilo pored puta, usmrtio oca, sin u teškom stanju: Novi detalji tragedije kod Niša (FOTO) Inače, putnici makedonske nacionalnosti koji su putovali za Kopaonik uglavnom su prema nezvaničnim saznanjima sredovečne starosne dobi a uzrok prevrtanja autobusa još uvek nije poznat.Foto D. ZečevićMeđutim, prema dosadašnjim saznanjima na mestu nesreće kod sela Pretežana i ranije su se događale slične nesreće a deo puta od Beloljina ka Blacu i dalje je u fazi radova zbog rekonstrukcije puta tako da se prohodnost vozila sprovodi u zavisnosti od radova..

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.