Prevrnuo se autobus sa turistima iz Severne Makedonije kod Blaca - 11 putnika povređeno (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Dec.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus sa turistima iz Severne Makedonije kod Blaca - 11 putnika povređeno (VIDEO)

Jedna osoba je teže, a 11 lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Blace–Beloljin kada je došlo do prevrtanja autobusa iz Republike Severne Makedonije koji je prevozio putnike do Kopaonika, izveštava RTS.

Prema prvim informacijama, jedna osoba je teže povređena i prevezena u bolnicu u Prokuplju.

Jedanaest osoba sa lakšim povredama zbrinuto je u Domu zdravlja u Blacu.

Za sada se ne zna uzrok nezgode, a ovaj put, na kome su ranije bile česte saobraćajne nezgode, u fazi je rekonstrukcije poslednjih mesec dana, uz različit režim saobraćaja u zavisnosti od radova.

VIDEO: RTS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se autobus, 12 povređenih

Izvor: Danas, 07.Dec.2019

Jedna osoba je teže, a 11 lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Blace–Beloljin kada se prevrnuo autobus iz Severne Makedonije koji je prevozio putnike do Kopaonika, preneo je danas RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.