Prevrnuo se autobus na putu ka Kopaoniku

Izvor: RTS, 07.Dec.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus na putu ka Kopaoniku

Petnaest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Blace–Beloljin kada je došlo do prevrtanja autobusa iz Severne Makedonije koji je prevozio putnike do Kopaonika, saznaje RTS.
Kako RTS saznaje, dve osobe su teže povređene, a ostali imaju lakše povrede i svi su zbrinuti u prokupačkoj bolnici.

U saopštenju "Puteva Srbije" se navodi da se autobus našao u delu gradilišta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde se trenutno izvode radovi na deonici državnog puta I B reda broj 38, u dužini od 11,2 km i pored toga što su radovi obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Ovaj put, na kome su ranije bile česte saobraćajne nezgode, u fazi je rekonstrukcije poslednjih mesec dana, uz različit režim saobraćaja u zavisnosti od radova.
Uviđaj je u toku, a istraga će utvrditi uzrok nesreće. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se autobus na putu ka Kopaoniku, više povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019

Jedna osoba je danas teže, a 11 lakše povređeno kada se na magistralnom putu Blace-Beloljin prevrnuo autobus iz Severne Makedonije, koji je prevozio putnike do Kopaonika...Prema prvim informacijama, jedna osoba je teže povređena i prevezena u bolnicu u Prokuplju, prenosi RTS...Jedanaest osoba sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.