Okončao dramu silaskom sa zgrade

Izvor: B92, 22.Okt.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončao dramu silaskom sa zgrade

Beograd -- Čovek koji se popeo oko 17h na zgradu starog Generalštaba u Beogradu, odakle je pretio da će skočiti, odustao je od svoje namere nakon pregovora sa policijom.

Čovek se oko 17 sati popeo na VII sprat zgrade razrušene u NATO bombardovanju koja se nalazi preko puta Ministarstva inostranih poslova.

Reporter B92 sa lica mesta javlja da je čovek odustao od svoje namere i da silazi niz zgradu, nakon pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa pregovaračkim tim MUP-a, koji je na lice mesta stigao nešto pre 18 sati.

Koordinatorka pregovaračkog tima MUP-a Srbije Tatjana Kljun rekla je novinarima da je taj čovek, čiji su inicijali A. N, želeo da skrene pažnju na svoju tešku materijalnu situaciju.

Pregovaračkom timu MUP-a Srbije taj čovek, koji s porodicom živi u Beogradu, kazao je da su on i supruga nezaposleni i da imaju malo dete, kao i da mu bivša firma duguje novac na ime neisplaćenih zarada.

Upitana koja firma duguje novac tom čoveku i o kojoj je sumi reč, Tatjana Kljun je rekla da to ne može da kaže, ali da se radi o jednom preduzetniku.

Na licu mesta se nalazila i hitna pomoć.

U MUP-u Srbije agenciji Beta je ranije rečeno da čovek ima oko 35 godina, a među brojnim novinarskim ekipama koje su na licu mesta pronela se nezvanična informacija da je u pitanju albanski državljanin.

Kako je Tanjugu rekla, portparol Hitne pomoći Nada Macura, hitna pomoć je primila poziv u 16.54 sati da neko hoće da skoči sa zgrade Ministarstva odbrane u Birčaninovoj ulici broj 5.

Mnogobrojne novinarske ekipe i građani okupili su se ispred zgrade starog Generalštaba, kako bi sačekali kraj drame koja je trajala nešto više od dva i po sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanac se popeo na zgradu Generalštaba, hoće da skoči!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2012

Na lice mesta upućene ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasne službe..BEOGRAD - Almes Nedin star 36 godina rodom iz Prištine koji živi na Zvezdari popeo se oko 17.15 časova na zgradu B Generalštaba na uglu ulica Birčaninove i Kneza Miloša...Kako reporter Kurira nezvanično sazanje Nedin je...

Nastavak na Kurir...

Čovek na krovu Generalštaba u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2012

Jedan čovek koji se popeo danas na zgradu Generalštaba, oštećenu u bombardovanju, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine ulice u Beogradu i proveo tamo više od dva sata, povukao se sa sedmog sprata oko 20 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čovjek se popeo na zgradu Generalštaba u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2012

BEOGRAD - Jedan čovjek popeo se danas na zgradu Generalštaba, oštećenu u bombardovanju, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine ulice u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Odustao od namjere da skoči

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2012

BEOGRAD - Muškarac koji se predveče popeo na zgradu Generalštaba u Beogradu odustao je od namjere da skoči i sišao je poslije razgovora sa pregovaračkim timom MUP-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.