Izvor: Danas, 05.Dec.2021, 11:12

Novaković: Vučeviću, podnesi ostavku, protesti pokazali da nemaš podršku građana Novog Sada

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke (NS) za Novi sad Borislav Novaković pozvao je danas gradonačelnika tog grada Miloša Vučevića da podnese ostavku i da se raspišu prevremeni lokalni izbori, navodeći da su jučerašnja događanja, prilikom protesta građana, pokazala da gradska vlast nema podršku.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novaković: Vučeviću, podnesi ostavku, protesti pokazali da nemaš podršku gradjana Novog Sada

Izvor: Beta, 05.Dec.2021

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke (NS) za Novi sad Borislav Novaković pozvao je danas gradonačelnika tog grada Miloša Vučevića da podnese ostavku i da se raspišu prevremeni lokalni izbori, navodeći da su jučerašnja dogadjanja, prilikom protesta gradjana, pokazala da gradska vlast nema...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.