Neron zaustavio švercere: Otac i sin išli u Linc po auto sa kombijem krijumčarene robe

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 12:01

Neron zaustavio švercere: Otac i sin išli u Linc po auto sa kombijem krijumčarene robe

Carinici su u sredu na prelazu Kelebija sprečili krijumčarenje gotovo 50.000 cigareta iz Srbije ka EU Carinici su 1. jula 2020. godine na prelazu Kelebija sprečili krijumčarenje gotovo 50.000 cigareta iz Srbije ka EU. Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu i zemlje izdvojen kombi sa prikolicom za transport automobila beogradskih registarskih oznaka, kojim su ka Austriji putovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dvojica državljana Srbije.40-godišnji otac i njegov 19-godišnji sin su carinicima rekli da putuju u Linc po automobil koji su tamo kupili i da nemaju ništa što bi prijavili.Međutim, carinski službeni pas Neron je učestvujući u kontroli koja je usledila, odreagovao na prednji kraj vozila.Tada su carinici demontirali pod kombija i u njemu otkrili dva „bunkera“ u fabričkoj šupljini poda, u kojima je naslagano bilo 2.400 paklica krijumčarenih cigareta.Neron Foto Uprava carinaDaljom kontrolom, skidanjem srednje klupe i podnog tapacirunga uz bočnu stranicu vozila, otrkriven je i treći „bunker“ prepravljen od fabričke šupljine i napunjen paklicama cigareta „česterfild“.Putnike, tkrivene cigarete, kao i kombi sa prikolicom preuzela je u dalju nadležnost policija.(Uprava carine)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREČEN ŠVERC PREKO KELEBIJE Otac i sin rekli carinicima da nemaju ništa da prijave, raskrinkao ih pas Neron

Izvor: Blic, 02.Jul.2020

Carinici su na prelazu Kelebija sprečili krijumčarenje gotovo 50.000 cigareta iz Srbije ka EU i to zahvaljujući psu Neronu, saopštila je danas Uprava carina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.