Na Kosovu i Metohiji 88 novozaraženih, osmoro preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 11:35

Na Kosovu i Metohiji 88 novozaraženih, osmoro preminulo

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 88 novih slučajeva korona virusa, a od posledica kovid-19 preminulo je osam pacijenata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja u Prištini.

U protekla 24 sata testirane su ukupno 4.704 osobe.

Trenutno je na Kosovu i Metohiji aktivno 4.800 slučajeva korona virusa.

U srpskim sredinama 17 novoobolelih, preminula jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji registrovano je 17 novih slučajeva korona virusa, među 82 testirana uzorka, a od posledica ove infekcije preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Trenutno je u srpskim sredinama aktivan 181 slučaj korona virusa.

Od početka pandemije registrovano je 6.623 obolelih od korona virusa, a testirano je 22.387 ljudi u srpskim sredinama na KiM.

Do sada je preminulo 166 osoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još 17 novoobolelih, jedna osoba preminula u srpskim sredinama na Kosovu

Izvor: Danas, 25.Sep.2021

Testiranja 82 uzorka u srpskim sredinama na Kosovu, pokazala su da je još 17 osoba obolelo od kovida, dok je u Zubinom Potoku preminula jedna, poslednji su podaci Kriznog štab opštine Kosovska Mitrovica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.