Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao BMV u pokretu, povređena trudnica

MOSTAR - Jedna trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke "BMV" koje je bilo u pokretu.

Prema saznanjima policije, eksplozivna naprava, koja se nalazila najverovatnije ispod automobila, eksplodirala je neposredno nakon pokretanja vozila, javila je agencija Anadolija.

Povređena trudnica, kako se navodi, nije životno ugrožena. Ona je ubrzo po eksploziji prebačena u mostarsku bolnicu. Vozač i njegova tašta >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nisu povređeni, ali su pretrpeli šok.

U toku je uviđaj koji sprovode kantonalno tužilaštvo i pripadnici Odellenja kriminalističke policije MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona. Vlasnik vozila, dodaje se, nije poznata ili politički aktivna osoba.

Prve policijske informacije govore da je reč o osobi bliskoj kriminalnim krugovima, odnosno osobi koja se bavi poslovima na ivici kriminala.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnica povređena u eksploziji automobila

Izvor: Blic, 15.Apr.2013

Jedna trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke ”bmv” koje je bilo u pokretu, javila je agencija Anadolija...Prema saznanjim policije, eksplozivna naprava, koja se nalazila najverovatnije ispod automobila, eksplodirala je neposredno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.