Trudnica povređena u eksploziji

Izvor: B92, 15.Apr.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica povređena u eksploziji

Sarajevo -- Jedna trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke "bmv" koje je bilo u pokretu.

Policija kaže da istražuje jaku jutrošnju eksploziju u Mostaru, a mediji tvrde da je miniran jedan automobil u kojem su bile tri osobe.

Prema saznanjim policije, eksplozivna naprava, koja se nalazila najverovatnije ispod automobila, eksplodirala je neposredno nakon pokretanja vozila, javila je agencija Anadolija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Policija je saopštila da će posle laboratorijske obrade prikupljenih dokaza biti jasno o čemu se radi.

Mediji u BiH navode da je eksplodirala bomba ispod autmobila "BMW 5" u kojem su, kako je rekao vozač, bili on, njegova majka i trudna supruga. Eksplozija se dogodila dok je vozilo bilo parkirano ispred zgrade u kojoj on živi.

Predstavnica bolnice u Mostaru Adrijana Pandža izjavila je da je trudnica posle eksplozije pregledana u Ginekološkoj ambulanti i da je puštena kući, a lekari su utvrdili da je pretrpela šok.

Po izjavi predstavnika policije u Mostaru Srećka Bošnjaka, koju prenosi Federalna televizija (FTV), vlasnik BMW P.G. živi u Mostaru gde "nije istaknut na društvenoj, privrednoj ili političkoj sceni", a po policijskim saznanjima, "nije bio predmet pretnji ili ucena".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnica povređena u eksploziji u Mostaru

Izvor: Kurir, 15.Apr.2013

Vozač i njegova tašta nisu povređeni, ali su pretrpeli šok. Vlasnik vozila nije poznata ili politički aktivna osoba..MOSTAR - Jedna trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke "BMV" koje je bilo u pokretu...Prema saznanjima policije,...

Nastavak na Kurir...

Trudnica povređena u eksploziji automobila

Izvor: Mondo, 15.Apr.2013

Trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke "BMW" koje je bilo u pokretu, javila je agencija Anadolija...Prema saznanjim policije, eksplozivna naprava, koja se nalazila najverovatnije ispod automobila, eksplodirala je neposredno nakon pokretanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.