Reakcije na sraman film o premijerki Ani Brnabić koji je prikazan na N1: Apsolutno dno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 12:46

Reakcije na sraman film o premijerki Ani Brnabić koji je prikazan na N1: "Apsolutno dno"

Na televiziji N1 prokazan je sraman film o premijerki Srbije Ani Brnabić pod naslovom "Junaci doba zlog".

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović reagovao je na Tviteru povodom tog filma.

- Odavno nisam video nešto tako odvratno i sramno kao što je početak emisije na N1 o predsednici Vlade Srbija Ani Brnabić. Možda opozicija nema politički program, ali definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima medijsku moć i spremna je da je koristi na prljav i nemoralan način.

Odavno nisam video nešto tako odvratno i sramno kao što je početak emisije na N1 o predsednici Vlade #Srbija Ani Brnabić.

Možda opozicija nema politički program, ali definitivno ima medijsku moć i spremna je da je koristi na prljav i nemoralan način. @N1infoBG

— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) January 19, 2022

Narodni poslanik Vladimir Đukanović, takođe, je komentarisao film rečima da je "apsolutno dno". - Film o Ani Brnabić na N1 je apsolutno dno! Svaki dalji komentar je suvišan", napisao je Đukanović.

Филм о Ани Брнабић на Н1 је апсолутно дно!

Сваки даљи коментар је сувишан.

— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) January 19, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcija Ane Brnabić: Ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite

Izvor: B92, 20.Jan.2022

Beograd -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na filma koji je objavljen na N1 pod naslovom "Junaci doba zlog"...Ona je svoj stav iznela na svom Tviter nalogu, na kom je između ostalog napisala, da će uvek biti ponosna što je bila uz predsednika Srbije i na ono što su zajedno uradili..."Uvek...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.