Reakcija Ane Brnabić: Ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite

Izvor: B92, 20.Jan.2022, 14:15

Reakcija Ane Brnabić: Ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite

Beograd -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na filma koji je objavljen na N1 pod naslovom "Junaci doba zlog".

Ona je svoj stav iznela na svom Tviter nalogu, na kom je između ostalog napisala, da će uvek biti ponosna što je bila uz predsednika Srbije i na ono što su zajedno uradili.

"Uvek ću biti ponosna što sam bila uz @avucic i na ono što smo zajedno uradili – puteve, eUpravu, radna mesta, škole, nove bolnice, muzeje, NT parkove... A ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svedočanstvo o vama i onome što vi radite. Nažalost i primer brutalnog minimiziranja zla konc logora i žrtava fašizma", napisala na Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka: Ponosim se što sam junak njihovog "zlog doba"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2022

Premijerka je rekla da se ponosi svakog sekunda koji je provela u vladi Srbije od avgusta 2016. i što radi rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem, kao i svim što su uradili zajedno - puteve, pruge, investicije, elektronsku upravu..."Ako mi sudite uzdignute glave ću reći bila sam uz Aleksandra Vučića...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.