Šanse Klintonove i Trampa izjednačene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šanse Klintonove i Trampa izjednačene

Dan pre održavanja prve predsedničke debate između demokratskog kandidata Hilari Klinton i republikanca Donalda Trampa, objavljeni su rezultati istraživanja prema kojima su njihove šanse za pobedu na SAD predsedničkim izborima izjednačene.

Poslednja u nizu provokacija je izjava Donalda Trampa da će pozvati Dženifer Flauver, nekadašnju ljubavnicu Bila Klintona, da iz prvih redova prati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << debatu zakazanu za ponedeljak, prenosi AFP.

Menadžerka Trampove kampanje, Kelijan Konvej, izjavila je da je ova izjava trebalo da pokaže da njujorški milijarder "ima načina da uđe u glavu Hilari Klinton" ali je za CNN dodala da ne planiraju da pozovu Flauversovu da prisustvuje debati.

"To je upozorenje pre početka debate o Trampovom nedostatku kondicije, njegovim nasilničkim taktikama koje ga čine nepodobnim za predsednika" rekao je menadžer Klintonove kampanje Robi Mok.

Očekuje se da će televizijski prenos debate između Klintonove i Trampa, koji će se održati na Hofstra univerzitetu u Njujorku, pratiti 90 miliona gledalaca.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan prije debate, šanse Klintonove i Trampa izjednačene

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016

VAŠINGTON - Dan prije održavanja prve predsjedničke debate između demokratskog kandidata Hilari Klinton i republikanca Donalda Trampa, objavljeni su rezultati istraživanja prema kojima su njihove šanse za pobjedu na SAD predsjedničkim izborima izjednačene...Posljednja u nizu provokacija je izjava...

Nastavak na Nezavisne Novine...

POČINJU DEBATE KOJE ĆE IZABRATI PREDSEDNIKA AMERIKE: Evo koje su prednosti i mane Hilari Klinton i Donalda Trampa

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 13:53

Tod Grejem, direktor debatnog kluba na Univerzitetu u Južnom Ilinoisu, čiji je tim najbolji u zemlji godinama unazad, smatra da će predsedničke debate Donalda Trampa i Hilari Klinton, koje danas počinju, biti kao nijedne pre...Njihovi verbalni dueli, smatra Grejem, biće prave Olimpijske verbalne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.