Tadić izabran za prvog predsednika NDS

Izvor: Blic, 04.Okt.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić izabran za prvog predsednika NDS

Za prvog predsednika Nove demokratske stranke (NDS) danas je izglasan dosadašnji lider Boris Tadić, a odlučeno je i da novi naziv partije bude Socijaldemokratska stranka, saopštila je ta stranka.

Na izbore je izašlo oko 71 odsto procenata birača, od čega je oko 99 odsto podržalo Borisa Tadića, navela je NDS.

Izglasano je i da novi naziv bude Socijaldemokratska stranka, a portparol Konstantin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Samofalov istakao je da je NDS od početka "snažno socijaldemokratski orijentisana, te će sada te vrednosti biti oličene i u novom imenu".

U stranci agenciji Beta nisu mogli da preciziraju koliko je tačno članova izašlo na glasanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NDS promenila ime, Boris Tadić prvi predsednik stranke!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2014, 09:56

Izglasano je da novi naziv NDS bude Socijaldemokratska stranka, a portparol Konstantin Samofalov istakao je da je NDS od početka "snažno socijaldemokratski orijentisana, te će sada te vrednosti biti oličene i u novom imenu". Za prvog predsednika stranke izglasan je Tadić..Za prvog predsednika Nove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.