SNS: Razbojnici i nasilnici iz DS tuku ljude i upadaju na biračka mesta u Mionici

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Razbojnici i nasilnici iz DS tuku ljude i upadaju na biračka mesta u Mionici

Poslanik SNS u republičkoj Skupštini Vladimir Đukanović optužio je DS za izazivanje nereda u Mionici.

Razbojnici iz DS upali su u stranačke prostorije SNS u Mionici i pokušali su da izazovu nerede.

— Владимир Ђукановић (@Djuka_SNS) December 28, 2014

On je na svom tviter nalogu napisao da su demokrate upale u stranačke prostorije SNS u Mionici i pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su da izazovu nerede.

Razbojnici i nasilnici iz DS žele prekid izbora u Mionici svesni da dva glasa ne mogu da osvoje. Tuku ljude i upadaju na biračka mesta.

Takođe, kako je naveo, “razbojnici i nasilnici iz DS žele prekid izbora u Mionici svesni da dva glasa ne mogu da osvoje. Tuku ljude i upadaju na biračka mesta”.

Incidenti u Mionici glavna su tema na društvenoj mreži tviter. Poslanik DS Dragan Šutanovac napisao je danas da svom tviter profilu da je ugašen prenos sednice Skupštine Srbije jer su poslanici DS želeli da govore o incidentu u Mionici u

kojem je pretučen aktivista DS.

Do sad su nam uskracivali pravo da govorimo, skracivali govor, oduzimali rec a od danas i ukidaju prenos! #Skupstina #demoNkratija

Pojedinci, kao i Đukanović iz SNS, smatraju da iza napada na nosioca liste DS stoje demokrate.

Е Шуле, несрећниче...пошаљете силеџију да малтретира и шамара грађане а кад од тих истих добије по носу, онда плачеш и кукаш.... Јадан ли си

Portparol DS Aleksandra Jerkov na svom tviter profilu napisala je da su aktivisti SNS pretukli kandidata DS za predsednika opštine Mionica i postavila je njegovu fotografiju.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zatražila je ukidanje prenosa na RTS jer su, kako je obrazloženo, u Mionici i Lučanima lokalni izbori i u toku je izborna tišina, i da bi poslanici DS pričom o tome prekršili zakon.

Tokom prepodneva u Mionici je pretučen nosilac liste DS u Mionici Milan Gavrilović, a malo kasnije i najmanje trojica članova SPS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.